Vrolijk kunstwerk voor Villa Pardoes

Bezoekers van Hornbach-Best werkten onlangs samen met kunstenares Josien Broeren aan een uniek schilderij. Veel mensen uit de regio hielpen om dit kunstwerk, bedoeld voor kinderen, kleur te geven. Broeren bewerkte het vervolgens tot een stijlvol geheel. Quirine van Seventer, plaatsvervangend vestigingsmanager van Hornbach-Best, overhandigde het schilderij vandaag aan Peter Persoon, directeur van Villa Pardoes.

De aanleiding voor dit schilderproject was de introductie van het verfmerk Valspar in Nederland. Met de kleurscanner van Valspar kan elke kleur exact worden nagemaakt. Bezoekers van Hornbach-Best konden dit zelf ervaren door bijvoorbeeld de kleur van hun jas of tas te laten namaken. Ook werden ze uitgenodigd om mee te schilderen aan een kunstwerk bestemd voor Villa Pardoes. In een schilderworkshop met kunstenares Josien Broeren experimenteerden zij met kleuren.

Vreugdevolle kleuren

Tientallen mensen uit de omgeving van Best hebben daadwerkelijk geholpen om dit schilderij te maken, door kleuren te creëren die volgens hen de meeste vreugde uitdrukken. Zij hebben hun emotie op het doek laten spreken met een prachtig resultaat. Het doek kenmerkt zich door uitgesproken kleuren en een vrolijke uitstraling. Hornbach bedankt alle klanten die hebben meegewerkt aan het schilderij.

villa pardoes

Passend bij Pardoes

Quirine van Seventer, Hornbach-Best: “Bij de plannen voor de schilderworkshop waren we het er snel over eens dat we het schilderij wilden doneren aan een doel dat dicht bij ons staat. Wij dachten meteen aan Villa Pardoes. Het geeft gezinnen met een ernstig ziek kind de kans om alles even te vergeten in een veilige, kleurrijke omgeving. Ons vrolijke schilderij past goed in de sprookjesachtige stijl van de 12 vakantiewoningen in Villa Pardoes.” Directeur Peter Persoon van Villa Pardoes nam het schilderij met veel enthousiasme in ontvangst: “Een kleurig doek dat helemaal past bij onze sfeer. Als je erlangs loopt, denk je: yes! Gezinnen zijn hier om nieuwe energie en inspiratie op te doen, en daar draagt dit schilderij aan bij. Het krijgt een prominente plek in Villa Pardoes. Veel dank aan Josien Broeren en de mensen uit Best. We zijn er enorm blij mee!”

Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 19.000 medewerkers. In Nederland bestaat HORNBACH nu twintig jaar en telt het inmiddels dertien vestigingen. HORNBACH won in 2017 voor de twaalfde keer de Retail Jaarprijs, in de categorie ‘Beste Bouwmarkt van Nederland’. Tevens is HORNBACH bij onafhankelijk onderzoek (waarderingsrapport DIY) van GfK al vier keer op rij uit de bus gekomen als best gewaardeerde bouwmarkt. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (bij 50.000 artikelen).