Vader en zoon in matchende kleding

Op social media zie je vaak genoeg een moeder met dochter in matchende kleding voorbij komen. Twinning is winning, staat er dan trots bij vermeld. Maar deze trend is niet alleen voor moeder en dochter weggelegd, ook vader en zoon kunnen heel goed matchen. In dit artikel vertel ik je welke kledingstukken en welke gelegenheden uitstekend zijn voor twinning.

Of je nu op zoek bent naar feestelijke kleding om mee te twinnen, of lekker casual, toffe kinderkleding koop je bij jayno.nl.

De feestdagen zijn een uitstekende gelegenheid om vader en zoon in matchende kleding te laten lopen. Een mooi pak, een nette blouse of een matchende stropdas. Je kunt het twinnen precies zo maken als je zelf wilt. De kerstdagen zijn voor familie, even echt samen zijn, oftewel een perfecte dag om te matchen met je zoon.

Wat ook altijd een goed kledingstuk is voor vader en zoon om te matchen: een zwembroek. Met een zwembroek ligt het twinnen er niet dik bovenop, maar leuk en speels is het wel. Samen in een matchende zwembroek een bommetje maken, maakt het net even leuker.

Een makkelijk kledingstuk voor twinning is een overhemd of t-shirt. Twee mooie witte overhemden lijken al snel op elkaar. Zelfde geld natuurlijk voor een basic shirt. Wil je het toch iets meer laten matchen? Dan kun je een strijklabel op een t-shirt strijken of een tekst op een t-shirt laten drukken. Een makkelijkere manier om de kleding van vader en zoon te laten matchen is er niet.

En dan is er ook nog een subtiele manier om te twinnen. Dit doe je door een accessoires te matchen. Denk aan een zelfde paar sokken of een matchende pet. Lekker subtiel, maar wel leuk genoeg om die klik te voelen tussen vader en zoon.

En dan hebben we naast de feestdagen nog een ander top moment om deze twinning trend uit te voeren: namelijk vaderdag. er is geen leukere dag om vader en zoon te laten matchen. En het voordeel is, je hebt meteen een uitstekend vaderdagcadeau.

Kortom, wie denkt dat twinning alleen voor moeder en dochter is weggelegd heeft het mooi fout! Vader en zoon kunnen net zo goed meedoen aan deze leuke trend door met elkaar te matchen.


Reacties

Geef een reactie