Hét Sinterklaascadeau (voor papa)

Sinterklaas komt er weer aan en de cadeau ideeën vliegen weer om je oren. Super leuk, maar papa heeft liever iets anders dat vliegt. De kinderen veranderen met de week van verlanglijstje, het valt daarom ook niet mee om nu al op de aanbiedingen in te gaan. Want wat ze deze week super graag willen, is volgende week het stomste cadeau ook. Nee papa heeft daar geen last van, hij weet heel goed wat hij van Sinterklaas krijgen wil.

Van papa mag Sinterklaas namelijk wel één van de nieuwste drones kopen. Dit staat al een tijdje op zijn lijstje en papa weet het zeker, dit vindt hij volgende week ook nog leuk.

Nee, papa heeft daar goed over nagedacht en een lijstje gemaakt met redenen waarom dit hét Sinterklaascadeau is.

Redenen om een drone te kopen

– Het is superleuk speelgoed dat het gezin van de bank af en naar buiten krijgt. Vliegen met een drone is niet alleen leuk voor papa, de kinderen vinden het ook geweldig.

– Stormschade? Na een harde wind gaat papa niet direct het dak op, het is een goede reden om de drone weer even te laten vliegen. Oftewel, met een drone kun je uitstekend je dak en dakgoot controleren.

– Een creatieve en originele familiefoto? Vergeet de selfie stick, de echte toffe foto’s maak je natuurlijk met behulp van een drone.

– Papa wil weten waar en met wie zijn kinderen uithangen, met een drone kun je je kinderen op de voet volgen. Hoewel, gezien de privacy regels van tegenwoordig is dit niet een hele goede reden.

– Je hebt met je gezin een wandeling gemaakt door een natuurgebied en natuurlijk is één van de kinderen onderweg iets verloren. En wie moet de route weer helemaal teruglopen? Nou, in ieder geval niet papa. Papa schakelt zijn drone in om de route af te gaan. Pas wanneer het verloren item gevonden is, stuurt hij zijn kind naar de betreffende plek.

Kortom met een drone beleef je gegarandeerd plezier met het hele gezin. De creatieve geest wordt geprikkeld en een drone stimuleert om er weer samen op uit te gaan.

Dus Sinterklaas, ik hoop maar dat u voldoende gespaard heeft. Want papa neemt natuurlijk geen genoegen met de simpelste versie…


Reacties

Geef een reactie