5 plekken om een dutje te doen

Iedere papa kent het gevoel na een slechte nacht. Dat gevoel dat je je ogen amper meer open kunt houden. Zelfs niet met het getetter van drie kinderen naast je oor. Niets is lekkerder dan na een drukke werkdag neerploffen en even je ogen te sluiten. Al is het maar voor 10 minuutjes. Want in die 10 minuutjes dat je een dutje doet, word je weer compleet opgeladen. Wat je nooit moet doen, is je bed inkruipen voor een dutje, want dan verandert je dutje in een halve nacht. En dat wil je voorkomen! Maar wat zijn dan de beste plekken om dat dutje te doen?

Ik geef je vandaag de vijf beste plekken om een dutje te doen.

Op de bank

De meest voorkomende plek om een dutje te doen is de bank. Ik denk dat we allemaal wel kunnen verzinnen waarom dat zo is. De bank staat er altijd. Er is meestal plek op de bank. En als het goed is, is je bank comfortabel. Zelfs zo comfortabel dat een dutje doen op de bank onvermijdelijk is.

In een hangmat

Dit is me toch een heerlijk plekje om een dutje te doen! Het liefst in de tuin in het zonnetje. Dat zijn de beste dutjes. Nu weet ik dat niet iedereen een hangmat thuis heeft. Maar dat de aanschaf van een hangmat aan te raden is, lijkt me wel duidelijk. En als je geen vaste plek hebt of wilt voor een hangmat, dan kun je kiezen voor een hangmat in een standaard. Een standaard kun namelijk makkelijk verplaatsen en weghalen wanneer het winter wordt.

Naast de hond

Heerlijk toch? Om na een drukke werkdag even naast de hond te kruipen. Oké, de meest comfortabele plek is het misschien niet, maar de meest gewaardeerde plek voor een dutje is het wel. Je trouwe viervoeter zal je dutje nooit en te nimmer afwijzen, zelfs niet wanneer je zijn plekje een beetje inpikt.

In een eigen stoel

Tja, welke papa heeft hem nog niet? Dé stoel van vader. Mocht je deze nog niet in je bezit hebben, dan wordt het hoog tijd om daar verandering in te brengen. Iedere papa verdient namelijk een eigen stoel voor een dutje.

Op de wc

Een dutje op de wc klinkt echt als de meest beroerde plek voor een dutje. Maar feit is, is dat de wc de enige plek (in tegenstelling tot mama) is waar papa met rust gelaten wordt. Heb je dat dutje dus echt even nodig, trek je dan even terug op de wc.

 


Reacties

Geef een reactie