Sinterklaas kapoentje ik wil een Kindle in m’n schoentje!

Sinterklaas en zijn pieten zijn aangekomen in Nederland. Het is weer tijd om wortels in te slaan voor Amerigo, samen met je kinderen een tekening te maken voor Sinterklaas, en misschien wel het belangrijkste: de schoenen van kinderen vullen, met bijvoorbeeld de Amazon Kindle of Amazon Kindle Paperwhite.

Het is niet tv-tijd, maar boekentijd

De Kindle is perfect voor kinderen om boeken te lezen op een leuke manier. Met de leesfunctie Kindle FreeTime kun je een gepersonaliseerde ervaring voor je kinderen creëren en heb je complete controle over wat kinderen op de Kindle kunnen doen. Kinderen verdienen badges als ze bepaalde mijlpalen hebben bereikt, hiermee beloon je ze voor het lezen. Daarnaast heeft de Kindle een ingebouwd woordenboek die ze helpt moeilijke woorden te begrijpen en hun woordenschat te ontwikkelen. De Kindle heeft ook een display die leest als echt papier, aangepaste lettertypen voor digitaal lezen, een batterijduur van weken in plaats van uren, ruimte voor duizenden kinderboeken die binnen 60 seconden op je e-reader staan. Het is ontworpen voor lezers, door lezers.

Met een Kindle hoeven kinderen zich niet te vervelen in de kerstvakantie, ze kunnen het genot van lezen omarmen. Amazon heeft alvast de leukste bestsellers voor kinderen op een rijtje gezet. Deze kun je vinden in de Amazon Kindle Store, die elk uur bijgewerkt wordt.

De leukste kinderboeken van dit moment:

1.      Een Mars Van Koningen – Morgan Rice. Een Mars van Koningen neemt ons weer een stapje verder mee op Thors epische reis naar volwassenheid, terwijl hij zich meer begint te realiseren over wie hij is en wat zijn krachten zijn.
2.      Maaiers – Kim Richardson. Kara is haar elementaire krachten kwijt, nu zijn haar dagen als engelbewaarder voorbij en is alles weer bij het oude. Dat dacht ze tenminste…
3.      De avonturen van de familie Kane – Rick Riordan. Leren over het oude Egypte is nog nooit zo leuk geweest!
4.      Avonturen uit een niet -zo- perfect leven – Rachel Renée Russell. Een nieuwe school, nieuwe aartsvijanden. En ook een nieuw dagboek, zodat Nikki al haar ellende kwijt kan.
5.      Harry Potter en het Vervloekte Kind – J.K. Rowling. Het leven van Harry Potter was al nooit eenvoudig, maar nu hij een overwerkte ambtenaar is op het ministerie van Toverkunst en vader van drie schoolgaande kinderen lijkt alles nog moeilijker.