Hangloose Baby: Winnaar Consumer Award Kind + Jugend 2016

door

in

Vandaag hebben de vijf vaders achter het merk ‘Hangloose Baby’ de internationale Consumer Award in ontvangst mogen nemen op de Kind + Jugend beurs in Duitsland. De ‘Hangloose Baby hangmat en boxkleed in één’, ontving de meeste stemmen van de consument in de categorie ‘Furniture & Decoration’. De Consumer Award is één van de hoogtepunten van de toonaangevende baby en peuter beurs in Duitsland. Eerder dit jaar ontving Hangloose Baby ook al de Baby Innovation Award op de Negenmaandenbeurs in Nederland. Dit is tevens een jaarlijkse verkiezing waarbij de meest innovatieve babymerken worden beloond. Hangloose Baby is te verkrijgen via de eigen webshop hangloosebaby.com en bij aangesloten verkooppunten.

TROTSE ‘HANGLOOSE PAPA’S’
Hangloose Baby is opgericht door vijf vaders uit Scheveningen; Daniel, Dick, Thomas, Lars en Rick. Samen ontwikkelen zij multifunctionele en stoer vormgegeven producten om het moeder en baby de eerste maanden thuis makkelijker en comfortabeler te maken. Hun eerste creatie de ‘Hangloose Baby hangmat en boxkleed in één’ is uniek in zijn soort en ontving mede daarom de Consumer Award 2016. “Wij zijn ontzettend trots dat ons eerste product, de ‘Hangloose Baby hangmat en boxkleed in één’, nu ook een Consumer Award heeft gewonnen. Dat er weer zoveel mensen op ons gestemd hebben is echt fantastisch”, aldus ‘Hangloose papa’ Daniel. Tot en met zondag 18 september is Hangloose Baby op de Kind + Jugend beurs aanwezig.

DESIGNED BY DADDIES, LOVED BY BABIES
De ‘Hangloose Baby hangmat en boxkleed in één’ is zwevend in de box te gebruiken als hangmat voor baby’s van nul tot en met drie maanden totdat de baby zich zelfstandig kan draaien en oprichten. Daarna kan het product als box- of speelkleed nog jaren mee. Het gebruik van een babyhangmat wordt door zowel kraamzorginstellingen als consultatiebureaus geadviseerd. Het biedt veel comfort en geborgenheid voor pasgeboren baby’s. Daarbij is het een goed hulpmiddel voor huilbaby’s, baby’s met een voorkeurshouding, overstrekneigingen en baby’s met motorische problemen. “Uniek in ons ontwerp is de versteviging in het liggedeelte zodat de rug van je baby goed en gelijkmatig ondersteund wordt. Daarnaast is de Hangloose Baby hangmat verstelbaar en kan je zelf bepalen hoe hoog je baby komt te liggen”, aldus Hangloose papa Daniel.

ORIGAMI
De Hangloose Baby hangmat bestaat uit verschillende lagen en materialen. De bovenlaag is gemaakt van natuurlijk katoen met een zachte vulling. De speciale stiklijnen zijn geïnspireerd op de Japanse origami papiervouwkunst. Hierdoor kan de bovenlaag op verschillende manieren omgevouwen worden voor extra steun. De onderlaag is gemaakt van een stevig canvas en kan opgespannen worden in de hoeken van de babybox. Zo ligt je baby op een zachte bovenlaag en zorgt de stevige onderlaag voor een veilige rechte lighouding. Omdat een babybox vaak lange tijd in de woonkamer aanwezig is, hebben de ‘Hangloose papa’s’ ook veel aandacht gegeven aan het design. Stoer, modern, speels en stijlvol zijn de woorden die hierbij passen. De Hangloose Baby hangmat koop je nu voor jezelf of als kraamcadeau via de Hangloose Baby webshop hangloosebaby.com en bij aangesloten verkooppunten tegen een consumentenadviesprijs van €89,00.