Papa’s favoriete plekken in en om het huis

Laten we het vandaag eens over papa’s favoriete plek in en om het huis hebben. Want ook al denken we altijd dat papa graag buiten het huis gaat vissen, sporten of ergens het gras gaat maaien, hij is toch ook echt graag thuis. Thuis bij zijn gezin, zijn hond en daar waar zijn favoriete plekjes zijn. En ja, het liefste hebben alle papa’s een eigen ‘mannen grot’, maar we weten ook allemaal dat dat niet voor iedere papa is weggelegd. Toch zijn er een paar favoriete plekjes voor papa.

De huiskamer

IN de huiskamer gebeurt het leven. De plek waar de kinderen spelen en ruzie maken. De plek waar er spelletjes gespeeld worden en waar gezellig (als we pizza eten) gedineerd wordt. De huiskamer is de basis van een fijne gezinswoning. En natuurlijk de plek waar er samen film gekeken wordt. En wat is nou een betere plek om achter over te leunen in een heerlijk lelijke luie stoel, en samen met je gezin te kijken naar een mega grote tv met een vette dolby surround?

De tuin

De tuin is ook een plek waar papa zich graag bevindt. Niet dat tuinieren nou zo hoog op zijn lijstje staat, maar in de tuin is die heerlijk relaxte hangmat te vinden. Een betere plek voor een dutje is er niet. Dus als papa eraan komt, zorg dan maar dat die hangmat vrij is. Om geen risico te lopen, zou je bijna meerdere hangmatsets aanschaffen.

Maar het draait bij papa niet allemaal om het relaxen, in de tuin staat natuurlijk ook de… Juist! De BBQ! Zodra de eerste zonnestralen doorkomen, steekt papa de BBQ aan.

Het toilet

Dit is niet alleen een fijne plek om je behoefte te kunnen doen, het is ook dé plek voor papa om zich even terug te trekken. Want geloof me, wanneer iedereen weet dat papa op het toilet zit, komt niemand in de buurt. Kortom, dit is dé plek om even ongestoord de krant te lezen, een kruiswoord puzzel te maken en papa presteert het zelfs om een dutje te doen op het toilet.

De slaapkamer

Deze plek spreekt natuurlijk voor zich! Misschien vindt papa deze plek zo fijn, dat het zelfs zijn favoriete plek in huis is. Want ja, papa is natuurlijk dol op…

 

Slapen.


Reacties

Geef een reactie