Hoe richt papa een kleine tuin in?

De zomer komt er aan, dus is het hoog tijd om de tuin zomers in te richten. Helaas heeft niet iedereen een grote tuin. En dan eisen alle spullen van de kinderen ook nog een groot deel van de tuin op. Er blijft niet veel ruimte over en er moet dus zorgvuldig met de ruimte omgegaan worden. Papa weet daar wel raad mee en richt de tuin zo efficiënt mogelijk in. Daar horen een aantal essentiële dingen in, die papa zomers nodig heeft in de tuin.

1. Een barbecue!

Papa houdt van barbecueën, laten we dat voorop stellen (mits mama alles klaarmaakt natuurlijk). Om lekker te kunnen barbecueën heb je een goede barbecue nodig. In een kleine tuin kun je helaas geen complete buitenkeuken kwijt. Maar een eyecather is het wel. Daarom mag het best een mooie barbecue zijn, zoals een echte ‘Bastard’.

2. Een lekkere tuinstoel

Omdat je zomers in je tuin wil relaxen, kun je het beste een lekkere tuinstoel kopen. Want papa heeft liever één lekkere royale tuinstoel, dan vier krakkemikkige stoeltjes. Vrienden die komen barbecueën, die nemen hun eigen stoel maar mee.

3. Een stevige tuinkast

In een kleine tuin wordt het al snel rommelig, daarom is een stevige tuinkast belangrijk. Hier kan papa zijn tuingereedschap en natuurlijk zijn barbecue tools in opbergen. Maar het liefst ook al het speelgoed van de kinderen. Een opgeruimde tuin lijkt groter.

4. Een stukje gras

Als er nog plek over is, dan wil papa ook een stukje gras in zijn tuin. Al is het alleen maar als excuus om die vette grasmaaier te kopen. Een klein probleempje komt er dan wel bij, want waar laat je die grasmaaier? Een alternatief is een stukje kunstgras.

5. Een gave tuinposter

En als laatste richt papa de tuin in met een gave tuinposter. De vlindertjes en de orchideeën slaat hij over. Nee liever hangt hij een vette poster van een Harley op. Of bijvoorbeeld een artistieke foto van een koe in een landschap. Dat maakt de kleine tuin meteen weer wat ruimtelijker.

 


Reacties

Geef een reactie