Hoe papa shopt voor stoere winterkleding

Mama’s denken altijd dat papa’s niet kunnen winkelen voor hun kinderen. Bij deze wil ik dat toch echt even de wereld uit helpen. Papa’s weten namelijk heel goed wat er in de mode is en hoe zij hun kind moeten kleden! Als papa kan ik mijn zoon echt een stoere look geven en ja, ik vind het nog leuk ook! Zo ben ik laatst met mijn zoon van acht wezen winkelen en samen kochten we een tof outfit.

Hoe papa winkelt

Oké, ik geef toe. Ik winkel heel anders met mijn zoon, dan hoe zijn moeder met hem winkelt. Ik heb mijn vaste winkel en ik heb ook mijn vaste favoriete merken, zoals Vingino. Ik weet ook exact de maat van mijn zoon. Het enige wat ik moet doen is de juiste maat en het juiste merk uit het rek trekken en vragen wat hij van de kleding vindt.

En zo kochten we laatst tijdens het winkelen een heel stoer outfit én een winterjas voor mijn zoon. Een outfit dat volledig voldeed aan de laatste trends.

De winter komt eraan en dus kochten we een mooie hooded sweater. Blauw staat mijn zoon altijd super mooi, maar toch koos hij een keer voor legergroen inclusief de legerprint. En voetbalfan als hij is, konden we natuurlijk ook niet de collectie  Vingino by Daley Blind overslaan. Vooral het logo op de kleding is erg stoer gemaakt. 

Met een fijne jeans eronder, ook dit is altijd goed wanneer je trouw blijft aan je favoriete merk, is zijn winteroutfit compleet.

O nee, we zochten ook nog een winterjas! Een winterjas voor een kind is een behoorlijke uitgave. Daarom vind ik het belangrijk om me daar wel even goed in te verdiepen. Deze trek ik niet zo even uit de rekken. Wanneer ik een winterjas aanschaf, ben ik iets minder trouw aan mijn favoriete merken en wil ik weleens uitwijken naar een ander merk. Ik vind het wel belangrijk dat een winterjas er stoer uitziet, maar belangrijker is dat een winterjas functioneel is. Een winterjas moet warm zijn en het liefst ook waterafstotend. De verkoopster wist precies welke jas ze pakken moest.

Volledig tevreden, met een tof outfit én een nieuwe winterjas, liepen we binnen een half uur de winkel weer uit. Dát is nou hoe papa shopt voor stoere winterkleding.


Reacties

Geef een reactie