Geld besparen tijdens het kopen van kinderkleding

Als papa sta ja soms echt versteld van de prijskaartjes die aan sommige shirtjes en broekjes hangen. En dat voor iets waar ze misschien drie maanden in rond zullen lopen. Ze zullen hun kleding ontgroeien voordat ze je geld er uit hebben gehaald. Kinderkleding kan een dan ook flinke hap uit je budget nemen, daar kun je heel wat barbecues van organiseren. Maar een slimme papa weet, er zijn veel dingen die je kunt doen om geld te besparen op kinderkleding. (Zodat je naast je kinderen kunt aankleden, je ook een winterbarbecue kunt organiseren). Dus hier een paar tips om geld te besparen tijdens het kopen van kinderkleding.

Of je nou op zoek bent naar jongenskleding of meisjeskleding, kinderkleding koop je nooit voor de volle mep! Wacht altijd op de uitverkoop. Lukt dat niet, dan ga je op zoek naar kortingsbonnen, want die zijn er altijd! En soms moet je ook een beetje vooruit denken. Passen ze nu die winterjas niet, volgend jaar zeker wel! Het vooruit kopen kun je in ieder geval zeker toepassen op jeans broeken en rokjes.

Een andere tip is  het kopen van tweedehands kinderkleding. Zoals ik al zei, kinderen groeien zo uit hun kinderkleding. Soms liggen de kledingstukken als nieuw in de kledingkast, zo zonde! Dit kun je natuurlijk heel goed verkopen. Maar er zijn ongetwijfeld kledingkasten waar zo goed als nieuwe kinderkleding voor jouw kind in ligt. Zet Marktplaats, Vinted of wat voor tweedehands verkoop app dan ook, op je telefoon en handelen maar!

En de laatste tips is, koop gender neutrale kinderkleding! Echt, je maakt het leven van een papa dan zoveel makkelijker! Wanneer hij namelijk gewoon wat uit de kast kan trekken, zonder erbij na te hoeven denken over welk rokje bij welk shirtje, heb je een gelukkige papa. Daarbij, alles wat je dochter ooit droeg, kan nu je zoontje aan. Of andersom natuurlijk. Beste bespaar tip op kinderkleding ooit!

 


Reacties

Geef een reactie