De leukste activiteit van deze meivakantie: klimparken

Klimt en klautert jouw kind altijd overal op en door? Dan is het absoluut een aanrader om deze meivakantie naar een van de vele klimbossen in Nederland te gaan. Hier kunnen kinderen als Tarzan en Jane van boom naar boom, aan de ziplines, over hangbruggen, via netten en hangend aan stevige lianen door de bomen slingeren en klauteren. Buitenwinkel Bever is een grote fan van de klimbossen en heeft een 20%-kortingsactie opgezet zodat ook jij met je kids op een speelse wijze van de natuur en frisse buitenlucht kunt gaan genieten.

Klimpark_rechtenvrij_beeld

Fun Forest en Klimbos Nederland

Klimbossen en klimparken, je hebt er ongetwijfeld wel eens van gehoord. In de Alpen en Frankrijk zijn klimparken al jaren een begrip en een van de populaire (vakantie-)uitjes. In Nederland neemt de naamsbekendheid en populariteit pas sinds 5 jaar toe, maar sindsdien gaat het hard. Inmiddels zijn er meer dan 30 klimparken door heel Nederland. Het merendeel daarvan is van Klimbos Nederland of Fun Forest, die zich focussen op een unieke, actieve, maar vooral veilige beleving van de natuur. Inmiddels beheren beide parken samen acht van de mooiste klimparken van Nederland.

Claim snel en simpel de twintig procent korting

Zin gekregen om buiten te spelen? Ga dan nu naar de website van Bever en meld je aan om de unieke kortingscode van twintig procent te ontvangen waarmee je vervolgens online je ticket kunt bestellen op funforest.nl of klimbos.nl. Voor meer informatie en het overzicht van alle 8 klimparken kun je terecht op bever.nl.

Tips voor een bezoek aan het klimpark
Voor je de kaartjes koopt, willen wij van de redactie je nog een paar tips meegeven:

  • Check voor je naar het klimpark gaat of er een leeftijds- of lengterestrictie is. In sommige parken zijn ook jonge(re) kinderen welkom, voor hen is er dan een speciaal parcours laag bij de grond.
  • Heb je last van hoogtevrees, dan valt het klimpark ook niet aan te raden. Je overbrugt de nodige hoogteverschillen en je begeeft je op kleine platforms.
  • Draag tijdens het klimmen comfortabele kleding die niet gaat knellen. Stevige schoenen is ook een aanrader.
  • Neem de veiligheidsinstructies van het personeel ter harte. Zij zijn hierin speciaal getraind en zorgen voor handhaving van de regels zodat iedereen veilig kan klimmen en hulp krijgt indien nodig.

 


Reacties

Eén reactie op “De leukste activiteit van deze meivakantie: klimparken”

  1. […] Even gegoogled te hebben, kom je eigenlijk al snel de gangbare uitjes tegen. Musea bezichtigen, naar de dierentuin gaan, een pretpark bezoeken, vakantie vieren op een bungalowpark… Dit zijn de dingen die ik al vaak met de kids gedaan heb. Een aanrader: bezoek een spannend klimpark. […]

Geef een reactie