5 leukste heren merken (volgens papa)

Er zijn mannen die het heerlijk vinden om de hele dag te shoppen. Ze kunnen winkel in, winkel uit behoorlijk lang volhouden. Maar er bestaat ook een groot deel mannen die het liefst één winkel in gaan en binnen een half uur weer buiten staan met een geheel nieuwe garderobe. Deze papa valt onder de laatste groep mannen. Een half uur uittrekken, voor één winkel is meer dan genoeg. Daarna kunnen we lekker de speeltuin in gaan.

Maar om de juiste winkel binnen te treden, moet je wel weten welke merken er verkocht worden. En je moet weten welke merken je graag draagt. Wanneer je de juiste winkel met de juiste heren merken gevonden hebt, werkt deze tactiek uitstekend. Ik zal je alvast op weg helpen met de 5 leukste heren merken.

kleding papa

1. Jack and Jones

Het heren merk Jack and Jones is trendy, heeft een goede pasvorm en het heren merk is betaalbaar. Dat zijn drie kenmerken waar een jonge papa blij van wordt. Want als jonge papa wil je er graag trendy bijlopen. Maar dat de kinderen al genoeg kosten, weten we allemaal. Een beetje betaalbare kleding is daarom wel zo fijn. En dat de kleding lekker draag is ook heel belangrijk. Want je kunt natuurlijk niet als stijve hark langs de kant van de speeltuin gaan staan.

2. PME Legend

Wat ook een heel fijn heren merk is, is PME Legend. Het heren merk is stoer en robuust. Vooral de jeans van PME Legend zijn super fijn. Ze zitten lekker en de jeans zijn van stevige kwaliteit. Maar ook de jassen van PME Legend zijn lekker stoer. Het voelt altijd een beetje nostalgisch aan. Echt kleding die je voor meerdere seizoenen koopt.

3. PUMA

Deze papa houdt nu eenmaal van sportief. Lekker een potje voetballen met je zoon doe je niet in een driedelig pak. PUMA is een sportief en stoer merk voor heren. Ze hebben mooie schoenen. En de trainingspakken vallen mooi getailleerd zonder dat het zijn comfort verliest.

4. Urban Classics

Voor wanneer PUMA iets té sportief is, is Urban Classics een mooi alternatief als streetwear. Deze herenkleding is comfortabel, maar ook zeer trendy. Urban Classics zijn basics, maar dan net even anders. Basics, maar dan trendy.

5. Selected HOMME

En omdat papa er af en toe ook gewoon stijlvol bij wil lopen, is Selected HOMME een prachtig heren merk die in dit rijtje thuis hoort. Deze klassieke en stijlvolle kleding komt uit Denemarken. De kleding is voor zijn stijlvolle uitstraling zeer betaalbaar.