De beste hoesjes voor de telefoon van je kind

Smartphones zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. De meeste kinderen boven de 10 jaar hebben een telefoon op zak. Voor een ouder is dat heel handig, want je kind is (meestal) te bereiken. Maar zo’n duur ding op zak, kan ook weleens wat zorgen meebrengen. Want kinderen zijn nu eenmaal wat onvoorzichtig met spullen. Eén van de belangrijkste dingen aan de telefoon van je kind is daarom het hoesje. Want niets is zo vervelend als een barst in het scherm van je kind zijn telefoon, terwijl hij deze nog maar net heeft.

Een hoesje voor de Samsung Galaxy A71

De nieuwste smartphone van Samsung is de Galaxy a71. Van zichzelf al een stevige telefoon, maar een hoesje kan nooit kwaad. Daarbij is de galaxy a71 een eye-catcher en verdient deze smartphone een minstens net zo’n mooi hoesje. De galaxy a71 hoesjes van gsmpunt.nl zijn zeer uitgebreid, van transparant hoesje tot complete cover. Bij het aanschaffen van een telefoonhoesje zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden.

Foto’s maken

Maakt je kind veel foto’s met zijn of haar telefoon? Dan is het handig om rekening te houden met de lens. Tuurlijk, ieder passend telefoonhoesje heeft een uitgesneden gat voor de lens. Maar wanneer je vaak foto’s maakt, dan is een hoesje met een klepje niet handig. Deze hangt dan vaak voor je lens, super irritant. In dit geval kun je het beste kiezen voor een hoesje zonder cover.

Pasjes mee?

Maar wat je dan wel mist, is de opbergruimte voor pasjes en geld. In een hoesje met cover kan je kind bijvoorbeeld zijn biebpasje of pasjes die hij nodig heeft voor school kwijt.

Waterbestendig

Zit je kind vaak op de fiets, ook in de regen, dan kun je kiezen voor een waterbestendig hoesje. Dit is een compact zakje dat waterdicht is. Het vervangt dus niet het hoesje tegen vallen en stoten, maar dient als extra bescherming.

Hoe dan ook, de keuze voor een telefoonhoesje is eigenlijk best persoonlijk. Maar dat een goed en passend hoesje voor de telefoon van je kind onmisbaar is, daar is iedere ouder het wel mee eens.


Reacties

Geef een reactie