Sony introduceert de WH-1000XM3 draadloze noise cancelling headphone

Derde generatie van succesvolle headphone-serie met toonaangevende noise cancelling!

De allerbeste draadloze noise cancelling headphone: WH-1000XM3

Stilstaan bij een bushalte, per trein naar Londen of een lange vlucht naar Tokyo – de WH1000XM3 filtert automatisch ongewenste geluiden op iedere locatie. Deze headphone is voorzien van toonaangevende noise cancelling dankzij de nieuwe HD Noise Cancelling QN1 Processor. Dankzij deze innovatie filtert dit model vier keer beter dan zijn voorganger. Dagelijkse achtergrondgeluiden zoals straatlawaai en stemgeluiden zijn niet langer hoorbaar. De 1000XM3 beschikt over Dual Noise Sensortechnologie. Deze functie vangt omgevingsgeluid met twee microfoons en analyseert dit via de nieuwe processor. Vervolgens worden alle storende geluiden tot een minimum gereduceerd. De dubbele microfoons zijn tevens geschikt om handsfree te bellen.

Intelligente aansturing en gepersonaliseerd luisteren

Om de WH1000XM3 aan te sturen is de Sony de Headphones Connect-app beschikbaar voor Android en IOS. Naast een uitgebreide equalizer en overige audio-settings is de “Adaptive Sound Control”-functie instelbaar. Deze innovatie past de ruisonderdrukking automatisch aan per gebruiksmoment. Bij gebruik op het vliegveld optimaliseert de 1000XM3 de noise cancelling maar laat toch omroepberichten door.

Voor frequente reizigers per vliegtuig is de “Atmospheric Pressure Optimizing”-functie prettig. Deze analyseert automatisch de atmosferische druk en past daar de noise cancelling op aan. De noise cancelling kan ook gebruikt worden zonder muziek te luisteren, bijvoorbeeld voor een lange afstandsvlucht.

Dit wordt mogelijk gemaakt door de SENSE ENGINE, een Sony technologie voor het analyseren en verwerken van geluid. Deze technologie biedt een gepersonaliseerd geluid op ieder moment, afgestemd op de muziek en omgevingsgeluiden.

Daarnaast beschikt de headphone over de “Quick Attention” modus. Deze is eenvoudig te benaderen via een touch-pad aan de rechteroorschelp van de 1000XM3. Door aanraking via de handpalm wordt de noisecancelling tijdelijk uitgeschakeld en activeren de microfoons. Op deze manier is het mogelijk een gesprek te voeren of aankondiging te beluisteren – zonder de headphone af te hoeven zetten. Via dit touch-pad kan tevens van nummer gewijzigd worden, is het volume instelbaar en kan een telefoongesprek worden opgenomen. De 1000XM3 is compatibel met Google Assistant. Via deze assistent kan via spraakcommando’s een smartphone of tablet aangestuurd worden.

Comfortabel luisteren en superieur geluid

Naast een verbeterde autonomie en batterijlevensduur tot 30 uur draadloos, heeft deze headphone een “Quick Charging”-functie om 5 uur van muziek te kunnen genieten na slechts 10 minuten opladen. De headphone is geschikt voor het afspelen van frequenties tot 40kHz dankzij een 40mm HD driver met Liquid Crystal polymeermembranen. De HD Noise Cancelling QN1 Processor werkt niet alleen voor ruisonderdrukking. De processor maakt ook een 32-bits audiosignaalverwerking mogelijk in combinatie met de DAC versterkerfunctie. Dit tilt de geluidservaring van Hi-Res Audio naar een hoger niveau.

De WH1000XM3 is verkrijgbaar in stijlvol zwart of zilver. Het nieuwe model is lichter dan zijn voorganger en heeft een zeer hoog draagcomfort. De headphone is comfortabel om te dragen dankzij diepere oorschelpen en een dikker hoofdbandkussen. De luxe en comfortabele synthetisch lederen oorkussens zijn gemaakt van laag-veerkrachtig polyurethaan schuim. De 1000XM3 wordt geleverd met een praktische draagtas, USB-oplaadkabel, vliegtuigadapter en audiokabel.

De WH1000XM3 is vanaf september 2018 in de Benelux beschikbaar voor €380.

Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 77 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2018. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net


Reacties

Geef een reactie