Op stap met de on the go-barbecues van Barbecook

Geen zomer zonder barbecue. Van plan om komende zomer te gaan kamperen? Vergeet dan de barbecue niet. Te groot om mee te nemen denk je? Think again! Barbecook heeft een geheel nieuwe lijn compacte on the go-barbecues die perfect zijn voor tijdens het kamperen.

Billy, de ultieme partner in crime

Reiken jouw grillambities verder dan je achtertuin? Gelijk heb je. Je eigen tuin, die van de buren, het stadspark of het strand, Barbecook Billy is van alle markten thuis. Neem de compacte, lichtgewicht houtskoolbarbecue gewoon bij het handvat mee op avontuur en ontdek ongekende grillmogelijkheden. De uiterst kogelronde schokbestendige en mobiele barbecue wordt gegarandeerd je partner in crime komende zomer.

De regelbare luchttoevoer en het kuip-in-kuipsysteem garanderen een goede verbranding van de houtskool. Bovendien houd jij de controle, want dankzij de grill die je verstelt in de hoogte, bepaal je de intensiteit tijdens het roosteren gewoon zelf. We hoeven vast niet in te fluisteren dat Billy weleens het ultieme Vaderdaggeschenk zou kunnen zijn. Fire it up!

Charmante Carlo, de graaggeziene gast

Dankzij het unieke ontwerp van tafelbarbecue Barbecook Carlo in vrolijk okergeel grill je vanaf nu rookvrij. Het vlotte opstarten met aanmaakblokjes zorgt ervoor dat je in no time grill ready bent. Met de ingebouwde ventilator stem je het vuur constant af. Dankzij die ventilator blijven de kolen ook mooi roodgloeiend. Daardoor is Carlo uitermate zuinig: minder houtskool met meer resultaat.

De handige draagtas maakt van jou een graaggeziene gast op spontane tuinfeestjes. Een last minute grillparty? Neem tafelbarbecue Carlo gerust mee. Sharing is caring!

Hipster-proof Karl, de eyecatcher met ballen

Dé ‘sidekick’ deze zomer voor hipsters? Dat moet wel Barbecook Karl zijn. Het designbroertje van Carlo heeft alle troeven in huis: kracht, comfort en design. Deze stijlvolle houtskoolgrill, die je in gang zet met aanmaakblokjes, werd uitgerust met een ingebouwde ventilator. Hierdoor kan de grillmaster in jezelf controle over het houtskoolvuur houden.

Maar dat is lang niet alles, want dankzij de handige opbergtas kan je hem bovendien fijn opbergen. En we doen er nog een schepje bovenop, want Karl is ook uitgerust met een USB-poort. Zijn de batterijen van de ventilator leeggelopen, dan kun je makkelijk je ‘powerbank’ aansluiten om de ventilator opnieuw aan te sturen. It doesn’t get easier than this!