Jonge vaders lanceren eerste luier-app van Nederland

LuierApp en LuierSite vergelijken prijzen van alle merken luiers

Jonge vaders Reinier Korth en Lennard Waal van LuierSite.nl hebben recentelijk de eerste luier-app van Nederland gelanceerd: LuierApp. Met behulp van deze app willen de jonge vaders ervoor zorgen dat heel luierverschonend Nederland nooit meer te veel betaalt voor luiers. Met behulp van de app kan men prijzen van alle merken luiers vergelijken en ook direct via de app online kopen.

“Luiers zijn een grote kostenpost voor ouders met jonge kinderen. Volgens het Nibud besteden ouders gemiddeld €342 per jaar aan luiers”, aldus CEO Lennard Waal. “Wij zien deze unieke app als hulpmiddel voor ouders met luierdragende kinderen om op een eenvoudige manier kosten te besparen en daarnaast ook nog quality-time voor het gezin te creëren”. Luiers kopen en geld besparen vanuit je luie stoel dus.

Onafhankelijke vergelijker

De LuierApp is onafhankelijk en vergelijkt prijzen van alle merken luiers van meer dan 30 webshops. “Te veel mensen wachten op aanbiedingen van de plaatselijke buurtsuper. Als er geen aanbieding is, wordt er toch vaak te veel betaald voor luiers. Online zijn luiers altijd in de aanbieding. Men zal versteld staan wat er te besparen is op luiers”, aldus Waal.

LuierSite.nl

Naast de LuierApp waarin op eenvoudige wijze prijzen van luiers vergeleken kunnen worden, is er op LuierSite (linken naar: https://www.luiersite.nl) meer informatie te vinden over de verschillende merken. “Mensen zien door de bomen het bos niet meer”, volgens CTO Reinier Korth. “Wij proberen de luiermarkt met onze app en website weer wat inzichtelijker te maken”. Uiteraard kan men op LuierSite.nl ook de goedkoopste luiers en de beste luier-aanbiedingen vinden.

LuierApp is te downloaden in Google Play Store (Android) en in de App Store (iOS):
Google Play Store (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.diapersapp
App Store (iOS): https://itunes.apple.com/nl/app/luierapp-altijd-de-beste-luieraanbieding/id1239488094