Vakantietip: Het Familievakantiedagboek

De mooiste tijd van het jaar? De vakantie natuurlijk! Lekker met het hele gezin genieten op reis, op het strand, op de camping ‒ anywhere! En die pret begint al voor je vertrekt, helemaal met het Familievakantiedagboek van bestsellerauteur Elma van Vliet. Deze zonnig vormgegeven bundel die je samen tijdens de vakantie vult met foto’s, verhalen, tekeningen en souvenirs, zorgt ook voor extra voorpret én een ontspannen voorbereiding dankzij de paklijsten. Nog een voordeel: dit fotoboek is af bij thuiskomst. De perfecte afsluiter van een vakantie vol mooie, dierbare en grappige herinneringen om nog vaak terug te lezen. Want eigenlijk maakt het niet zoveel uit waar je naartoe gaat, als het maar samen is.

familiedagboek vakantie

Van voorpret tot nalezen

Het Familievakantiedagboek heeft alles in zich om het hele gezin maximaal van de vakantie te laten genieten – van de eerste voorpret tot dagboekpagina’s voor op reis en natuurlijk het samen doorbladeren achteraf. Het invullen van de zonnig vormgegeven bundel begint al voor de vakantie, met het beantwoorden van vragen over waar je heen wilt en waar iedereen zich het meest op verheugt. De paklijsten helpen om niets te vergeten, het overzicht van must do’s in de regio zorgt ervoor dat jullie niets missen. De dagboekpagina’s bieden veel ruimte voor foto’s, weetjes, tekeningen, weerberichten, souvenirs en alles wat je voor altijd wilt onthouden. Ook aan het contact houden met je vakantievrienden is gedacht, met de speciale bladzijden om hun gegevens in te vullen.

De mooiste herinneringen

Voor Elma van Vliet, maker van het Familievakantiedagboek, zijn herinneringen en het samen ophalen daarvan ontzettend belangrijk: “Het zijn vaak de kleine dingen die een moment zo speciaal maken en tijdens een vakantie beleef je er samen een heleboel. Een fotoboek is een heerlijke manier om al die mooie herinneringen weer op te halen, maar eenmaal terug in de dagelijkse routine wil het maken van zo’n boek er nog weleens bij inschieten. Het Familievakantiedagboek maak je voor en tijdens de vakantie, zodat het bij thuiskomst af is. Door alles op het moment zelf op te schrijven, word je bewuster van het geluk dat in de kleine dingen schuilt. Het resultaat is een bundel met de mooiste herinneringen van de hele familie!”

Prijs & verkrijgbaarheid

Het Familievakantiedagboek van Elma van Vliet is vanaf 26 juni 2017 verkrijgbaar bij de boekhandel, kinderboetiek en online voor de consumentenadviesprijs van €17,99.