Esprit maakt het de papa’s makkelijk

Kinderkleding uitzoeken voor de kids, sommige papa’s hebben er wat moeite mee. Zodra ze de kast met kinderkleding opentrekken, slaat de paniek toe. Deze papa doet zelfs een oproep aan alle kinderkledingfabrikanten.

Ik citeer:

– Ik wil dat er geen stapels kleding meer nodig zijn om leuke combinaties te kunnen maken.
– Ik wil geen uren meer nodig hebben om een leuke combinatie te maken. De kleding die ik uitzoek moet als vanzelfsprekend bij elkaar passen. (Ik wil dat mijn wijze vrouw niet meer zegt: “Die smaak van jou! Pff, wat voor combinatie heb je haar nu weer aangetrokken?”)
– Ik wil dat mijn dochter blij is met de kleding die ik uitzoek. Dat het comfortabel zit, wat ze die dag ook gaat doen.
– Ik wil dat mijn dochter er leuk uitziet in de kleding die ik haar aantrek.
– Ik wil dat ik me niet elke keer motorisch gestoord voel, als ik de prielige knoopjes van een shirtje vast moet maken.
– Ik wil zeker geen overbodige labeltjes met de tekst “keep away from fire” (duh!), die ik sowieso uit de kleding moet knippen omdat mijn dochter labeltjes niet lekker vindt zitten.

Nu hebben we goed nieuws voor alle papa’s die worstelen met het puntje ‘combineren’. We hebben namelijk weer een kinderkledingmerk gevonden dat het de papa’s makkelijk maakt! Esprit zet een kindertrend collectie neer waarbij alle items op elkaar af te stemmen zijn.

Zo heeft Esprit voor de jongens deze zomer: Electric Blue

Wat je ook uit de collectie plukt, het past bij elkaar.

esprit jongens

De kleuren van de shirts passen komen weer terug in het broekje of vest. En is de kleur helemaal anders, zoals deze ‘light purple’ korte broek, dan past het sowieso bij de kleur blauw. Echt handig! 

En voor de meiden is er een ‘watermelon fun’ collectie, waar fuchsia de basis is. 

esprit meisjes

Het wordt papa weer makkelijk gemaakt en hiermee wordt in ieder geval aan de eis ‘Ik wil geen uren meer nodig hebben om een leuke combinatie te maken. De kleding die ik uitzoek moet als vanzelfsprekend bij elkaar passen.’ voldaan. Dankzij het slimme kinderkledingmerk Esprit lopen de kids er op papadag ook gewoon normaal bij.