ByKyra opent een pop-up store

door

in

Ik ben fan! Tot over m’n oren op ByKyra! Wauw!

Heb je wel eens eerder een papa zo enthousiast gezien over een kledingmerk? En dan gaat het nog niet eens over kleding voor mij zelf, maar over kleding voor mijn dochters.

Ik kon wel dansen van geluk toen mijn vrouw ByKyra ontdekte, een kledingmerk voor meisjes van 2 tot 10. Natuurlijk heb ik dat niet meteen gedaan, want mijn vrouw zou dat opgevat hebben als een vrijbrief om onze bankrekening te plunderen en de kledingkasten van mijn dochters te vullen. Maar, stiekem, van binnen, kon ik dus wel dansen van geluk.

Misschien vraag je je af waarom. Eigenlijk is het heel eenvoudig. ByKyra heeft de spijker op de kop geslagen. Dit merk voldoet aan alle eisen die ik aan de kleding voor mijn dochters stel.

De kleding van ByKyra is leuk om te zien. Als ik op zaterdag met mijn kleuter, gekleed in ByKyra,  door het winkelcentrum loop, dan zie ik alle vrouwen goedkeurend naar haar kijken. Mijn kleuter draagt de kleding graag. Het zit lekker en comfortabel. Het materiaal is fijn om te dragen en ze voelt zich vrij om te rennen, klimmen, kruipen, rollen. Alles wat een kleuter zoal doet, het kan in deze kleding. De jurkjes en hemdjes hebben niet van die ongemakkelijk kleine priegelknoopjes. Ik heb ze nog niet ontdekt in ieder geval. Gewoon simpel, aantrekken en gaan!

Maar het allerbelangrijkste… Vroeger stond ik uren voor de kast, compleet het spoor bijster, om een leuk matchend setje kleren uit te zoeken. Ik ben kleurenblind en een goede combinatie maken die ook qua kleuren goed bij elkaar past, valt dan niet mee. Dat overkomt me niet meer, want welke combinatie ik ook van de ByKyra kleding maak, de kleuren passen bij elkaar.

Had ik al gezegd dat ik fan ben? Tot over m’n oren op ByKyra?

Heb ik jou ook enthousiast gemaakt voor de kleding van ByKyra? Waarom ga je niet even in haar winkel kijken? Dat kan nu, want ByKyra heeft een pop-up store geopend in Amsterdam. De opening was al net zo’n feestje als de kleding. Dit feestje was niet alleen voor volwassenen, maar juist ook voor kinderen, want daar draait het bij Kyra om! Kyra leeft haar droom en dat straalt er vanaf. Wat hebben de kinderen en ik genoten. Van Kyra, maar natuurlijk ook van Kim-Lian van der Meij die liedjes uit haar nieuwe kinderboek “Dierendorpje” kwam zingen. Om het feestje compleet te maken was er ook nog een optreden van Kim & Loeki, bekend van de finale van het junior songfestival, een modeshow en nog veel meer…

Dus hup, ga snel naar de ByKyra pop-up store. Dames neem je heer mee, wie weet maak je indruk met bovengenoemde argumenten. Heren neem je dame mee, wie weet maak je indruk door eindelijk eens interesse in een kledingmerk te tonen.

Het adres is:

Flowgebouw
Europaboulevard 19
Amsterdam

popup bykyra

Ik ben fan! Had ik al gezegd hè?