merkkleding jongens

4x verrassend leuke kledingmerken voor jongens

Er zijn papa’s die zich niet bemoeien met het inkopen van de kleding voor hun kinderen en er zijn papa’s die het helemaal leuk vinden om outfits uit te zoeken. Lekker samen winkelen, op zoek naar de mooiste kinderkledingmerken en zorgen dat zijn kinderen er hip en stijlvol bijlopen. Voor die papa’s hebben we vandaag drie verrassend leuke kledingmerken voor jongens. Simpelweg omdat het voor jongens toch vaak wat lastiger is om toffe outfits te vinden.

B.Nosy

We beginnen met het kinderkleding merk B.Nosy. B.Nosy is een kinderkleding merk met van alles in het assortiment voor jongens. Zo kun je ook toffe zomerjassen van B.Nosy vinden. Maar het grootste deel van het assortiment voor jongens bestaat uit shirts en broeken gemaakt van comfortabele stoffen. Zo kun je niet om de jogpants van B.Nosy heen, deze komt met verschillende prints maar stuk voor stuk lekker comfi. Ik kan je vertellen, dat is waar menig jongen van houdt, want welke boy wil er nou met een strakke spijkerbroek in bomen klimmen? Naast stijlvol is B.Nosy dus heel comfortabel en daarom ook een terechte tip!

Quapi

We gaan van volledig comfortabel naar comfortabel en stoer. Dat is namelijk wat het merk Quapi uitstraalt met zijn jongenskleding. Zo ontbreken de stoere polo’s en bijpassende korte jeans niet in de collectie. En aan stoere prints en sprekende teksten ontbreekt het ook niet in de collectie. Kortom, Quapi snapt de trends.

Tygo & Vito

Een kledingmerk helemaal gericht op jongens, dan moeten ze toch begrijpen hoe het moet. Het jongensmerk Tygo & Vito begrijpt dat helemaal. Mooie en comfortabele kinderkleding, zoals toffe shirts en fijne broeken die tegen een stootje kunnen. En dat allemaal voor een betaalbare prijs. Het is zeker de moeite waard om even te snuffelen tussen de collectie van Tygo & Vito.

Kiddo

En als laatste, maar zeker niet de minste, tippen we het kinderkledingmerk Kiddo. Dit nog vrij onbekende kinderkledingmerk is helemaal up-coming en terecht ook! Want Kiddo heeft stoere kleding, die van hoge kwaliteit én betaalbaar is. En niet geheel onbelangrijk voor jongens, ook dit merk is weer zeer comfortabel te dragen dankzij zijn fijne stoffen. Een zeer bescheiden maar mooie collectie kinderkleding voor jongens.