Swingend de Kerst in

JBL’s eerste kids koptelefoon, de JBL Jr, is speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen de drie en tien jaar. Naast de legendarische geluidskwaliteit van JBL, kan er veilig geluisterd worden door de Safe Sound functie die het volume begrenst. Speciale oorkussens blokkeren omgevingsgeluid, waardoor kids geen last hebben van luidruchtige omgevingen. Dansen op muziek, video games spelen én vlogs bekijken zonder dat de rest van het gezin daar last van heeft. De Kerstvakantie was nog nooit zo swingend.

Safety first

Bij kinderen staat veiligheid voorop: de koptelefoon komt tegemoet aan alle opgestelde richtlijnen door de World Health Organization. Daarbij blokkeren de oorkussens passief omgevingsgeluid, zodat kinderen het volume niet hoger hoeven te zetten in luidruchtige ruimtes, en zijn de hoofdbanden aangepast op kleinere hoofdjes. De stoere JBL Jr komt in de hippe kleuren Punky Pink, Rocker Blue en Tropic Teal. Er zijn twee varianten, een met AUX kabel en een draadloos exemplaar. Met de bijgeleverde stickers maakt ieder kind er een persoonlijk fashion item van. En eerlijk is eerlijk, voor ouders is wat stilte op zijn tijd ook best lekker.

“De JBL Jr is ontworpen om perfect aan te sluiten op de wensen van kleine muziekliefhebbers. Bij JBL begrijpen we dat kids de vrijheid en bewegingsruimte moet hebben om te kunnen genieten, zonder dat ouders zich zorgen hoeven maken over veiligheid.”, aldus Bas van de Rijt, Marketing Manager bij Harman Consumer Nederland.

Maximaal 85 decibel

Door de Safe Sound-functie, die de speaker in de koptelefoon begrenst, kan het volume oplopen tot maximaal 85 dB. De 3D-rotatie zorgt voor draagcomfort en de koptelefoon kan tegen een stootje. Alle ingrediënten dus om kinds helemaal uit hun dak te laten gaan.

Beschikbaarheid

De JBL Jr ligt nu al in de winkel en is online te bestellen.

Verkoopprijs en kleuren
€49,59 – draadloze variant (JBL JR300BT), verkrijgbaar in de kleuren: Punky Pink, Rocker Blue en Tropic Teal.
€24,99 – variant met AUX kabel (JBL JR300), verkrijgbaar in de kleuren: Ice Blue en Spider Red.