Oh oh Sint!

Sint heeft heel lang zitten denken, wat hij mijn peuterzoon moest schenken…

Maar misschien niet lang genoeg. Of toch wel?

Op één of andere manier heb ik altijd last van projectie als ik zelf een cadeau voor mijn zoon uitzoek. Ik koop altijd de dingen die ik zelf eigenlijk heel mooi vind, maar die voor mijn zoon nog niet erg geschikt zijn.

Zo kocht ik voor de tweede verjaardag van mijn zoon een super gave Kawasaki loopfiets voor hem. Het is er zo een die er uitziet als een echte Kawasaki crossmotor. Elke drie maanden als ik de loopfiets van de vliering haal om te kijken of mijn peuter er al op past, vindt hij hem weer helemaal te gek! En elke drie maanden gaat de loopfiets weer terug naar de vliering omdat mijn peuter er nog steeds te klein voor is. Tot nu toe is het leukste aan dit cadeau dat mijn peuter het voor zijn derde verjaardag weer krijgt en dat hij er dan waarschijnlijk wel op past!

Kawasaki loopfiets
Kawasaki loopfiets

Afgelopen weekend kwam Zwarte Piet bij ons langs. (Laatste keer?) De kinderen vonden het natuurlijk heel spannend, zo’n Piet in ons huis. Toen Piet ook nog een zak cadeautjes van de Sint bij zich had, waren ze natuurlijk helemaal door het dolle. Met z’n allen zongen we nog een liedje om de Sint te bedanken en daarna hadden de kinderen alleen nog maar oog voor de cadeautjes.

Zwarte Piet op bezoek...
Zwarte Piet op bezoek…

Nu denk ik dat Sint ook wat last van projectie had toen hij voor mijn peuter online een Nikko Vaporizr Nano kocht. Een Vaporizr moet je weten is een geweldige afstandbestuurbaar auto, die ook nog kan varen en door de sneeuw kan rijden. Toen mijn peuter het pak uitpakte zag ik er met grote letters 8+ op staan. ”Oh oh Sint, wat heb je nu weer gekocht!?”, dacht ik nog. Maar gelukkig bleek dit 8+ speelgoed toch ook geschikt voor mijn peuter. Het sturen gaat nog niet al te best, maar dat doet niets af aan zijn plezier. Hij is dolblij met zijn Vaporizr!

Niko Vaporizr Nano
Niko Vaporizr Nano

Een beetje projectie op zijn tijd hoeft dus helemaal niet erg te zijn. Dank je wel Sint, mijn peuter is erg blij met zijn Vaporizr… en ik stiekem ook!


Reacties

Eén reactie op “Oh oh Sint!”

  1. MamaJo avatar
    MamaJo

    Haha, ja dat is herkenbaar, zo heeft onze zoon van inmiddels 7 een aardige Playmobil collectie, vooral omdat wij het zelf zo leuk vinden, hij ook wel hoor maar wij zijn enthousiaster 🙂