Marktplaatsen!

Ik heb eigenlijk geen tijd om te bloggen, want er moet gemarktplaatst worden.

We dachten er al een tijdje aan om de auto van vrouwlief te verkopen of in te ruilen voor een kleinere auto. Waarom zouden we deze middelgrote auto aanhouden als er nauwelijks in gereden wordt?

De auto stond letterlijk weg te roesten, want toen vrouwlief er vorig jaar na een aantal weken weer eens mee wilde rijden, kon ze nauwelijks van de parkeerplaats afkomen. De voorvering bleek spontaan uit elkaar gesprongen, waardoor de wielkasten bovenop de banden lagen…

Na reparatie bleken er het afgelopen jaar toch bar weinig kilometers op de teller bij te komen, dus toen we de auto konden verkopen, twijfelden we geen moment.

Waar we niet aan gedacht hadden, was dat deze vrouwenauto ook als een soort mobiele opslagplaats gebruikt werd. Onderstaande afbeelding is er niets bij en blijkt maar al te waar te zijn:

boys_vs_girls

Naast de nodige rommel, kwamen er ook nog een hoop bruikbare spullen uit de auto te voorschijn, waaronder autostoeltjes, een duo-kinderwagen, paraplu’s, speelgoed en knuffelbeesten. Echt, je wilt niet weten hoeveel spullen er in een Citroen C3 blijken te passen. Heel fijn hoor, zo’n mobiele opslag, maar voor al die spullen hebben we echt geen ruimte. Er moet dus gemarktplaatst worden. De dubbele kinderwagen wordt niet meer gebruikt, die mag weg. Autostoeltjes? Als er een kleinere auto komt, kunnen we die grote Maxi Cosi Tobi’s er echt niet in kwijt. Die gaan ook op marktplaats. En een kleine auto, waar halen we die vandaan? Juist! Marktplaatst!

Aan de slag dus…


Reacties

Eén reactie op “Marktplaatsen!”

  1. Bron van inspiratie – april |

    […] – Life is a gift Het leed dat shoppen heet – Happy Lioness Marktplaatsen – Ja Papa! Kartonnen race auto – Mama […]