Mannenplanten: functioneel groen (vaderdag tip)

Mannen zijn steeds meer bezig met hun interieur. Het moet er goed en verzorgd uitzien. Binnen dit verzorgde interieur kunnen planten natuurlijk niet ontbreken. Mannenplanten welteverstaan, die écht iets toevoegen. Want planten bieden bijvoorbeeld extra zuurstof als je brak bent, halen stofdeeltjes uit de lucht en kunnen helpen bij een energieboost of zelfs een verhoogd libido (ja echt).

mannenplanten

Sanseviera

De Sanseviera is zo ongeveer de makkelijkste en sterkste woonplant die er is. Een échte mannenplant dus. Zijn bijnaam is vrouwentong. Welke man wil dit niet in huis?!

Schefflera

Schefflera kan uitgroeien tot een boom van een vent. Deze plant staat bekend als geluksplant en brengt naast geluk ook geld. Niet verkeerd dus. Een geldboom is natuurlijk ook een perfect cadeau

Scindapsus

Scindapsus is een zeldzaam type dat op wat water en voeding een hele wand vol kan laten groeien. Hij heeft luchtzuiverende kwaliteiten. Dit maakt de Scindapsis een perfecte plant voor als je de stofdoek even hebt laten liggen.

Codiaeum

Of je voegt wat mannenplanten bij elkaar en creëert een urban jungle in huis. Zorg dat de Codiaeum er in ieder geval tussenstaat, voor een energieboost. De krachtige vormen staan namelijk symbool voor power en niet onbelangrijk, het libido.

Het blijft toch Mooiwatplantendoen.nl