In gesprek met je kleuter: Het KleuterSmoeltjesSchrift

Scrivo Media komt met een dagboek speciaal voor kleuters. Na de lancering van het SmoeltjesSchrift kwam vanuit ouders het verzoek om een versie voor jongere kinderen. Het KleuterSmoeltjesSchrift is gericht op kinderen tussen de 4 en 7 jaar oud. Met simpele teksten en een speelse vormgeving. Zo sluiten kleuters elke dag af met een smile.

Hoe was de dag? 

Met het invuldagboek KleuterSmoeltjesSchrift kunnen kleuters samen met hun ouders de dag goed afsluiten. Aan de hand van smileys en stickers, van vrolijk tot verdrietig en alles daartussen, kunnen de kleintjes aangeven hoe ze hun dag hebben ervaren. Ook bevat het boek pagina’s met vragen, zoals: hoe voel je je op school? Was het eten lekker? Met wie heb je gespeeld?

Voor bijzondere gebeurtenissen, zoals verjaardagen of het behalen van een zwemdiploma, zijn er toepasselijke stickers om de pagina mee op te fleuren. Ook zijn er leuke opdrachten en is er voldoende ruimte om te tekenen en kleuren. Het boek telt 96 pagina’s en de vrolijke illustraties komen van Sonja Kemp.

Scrivo Media

Het brein achter de succesvolle SmoeltjesSchrift-reeks is Josina Intrabartolo. Zij runt met haar man Mark al jaren een uitgeverij: Scrivo Media. Opgericht omdat de twee geen geschikte kinderboeken konden vinden voor hun hooggevoelige kinderen. Zeven jaar geleden brachten zij hun eerste boek op de markt. Inmiddels is het bedrijf flink gegroeid met verschillende (dag)boeken en gidsen op het gebied van hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, rouw en zelfvertrouwen.