De 5 leukste Mannenuitjes in Rotterdam

Een gouwe ouwe film: What Women Want!

Oké, het is een beetje een vrouwenfilm, maar stiekem toch ook heel interessant voor mannen, want welke man zou niet de gedachten van vrouwen willen kunnen lezen? In eerste instantie lijkt het me nogal vermoeiend, maar in de film krijgt Mel Gibson het onder controle en zo weet hij precies wat vrouwen willen. Handig, want daar kunnen wij mannen mooi op inspelen!

Maar als we dat nou eens zouden omdraaien? Dat er een vrouw is die de gedachten van mannen kan lezen en precies zou weten wat mannen willen? Ik denk dat ze verbaasd zou zijn over de eenvoud van het antwoord.

Mannen willen mannenavond!

Gewoon even weg uit het rijtjeshuis, weg van vrouw en kinderen en met mannen onder elkaar bier drinken, fastfood eten, slap ouwehoeren en een echte Mannenfilm (ja, met de hoofdletter M) kijken.

En soms willen mannen zelfs een mannendag! 

Dat gaat wel even wat verder dan bier drinken, fastfood eten, slap ouwehoeren en een echte Mannenfilm kijken. Dan kom je opeens terecht in een hilarisch spel waarbij je samen met je vrienden geketend met handboeien door de stad op zoek moet naar de codes van de cijfersloten van de boeien. 

Of kan je je vrienden nog wel vertrouwen in het stadsspel Wie is De Rat?

Hoe kom je aan dit soort mannenuitjes, hoor ik je vragen!? Zoek op uitjes Rotterdam en je zult zien wat de stad allemaal te bieden heeft. En geloof me, er is nog veel meer te beleven dan de Euromast, de kubuswoningen, Blijdorp of de Erasmusbrug. 

De vijf leukste mannenuitjes in Rotterdam

1. De Pubquiz

‘Een quiz waar een hoog IQ niet voor nodig is!’ Dat is mooi, want we weten inmiddels wel wat kinderen met onze geestelijke gesteldheid doen. Na een week vol ingewikkelde levensvragen van je peuter is er niets fijner dan je verstand even op 0 te zetten. Je wordt ontvangen door de quizmaster van Uitjes en Eten. Onder het genot van een drankje en een hapje speel je in teams van 4 tot 6 personen. 

2. Escape in the City met Humphrey’s 

Een echte papa kent inmiddels de trucjes om ergens aan te ontsnappen wel. Denk aan de escape uit de babykamer. Spannend, boeiend en onvoorspelbaar, want voor je het weet is je baby weer klaarwakker. Nou, een beetje van dit dus, maar dan in de City Rotterdam en met handboeien geketend aan je vrienden, gecombineerd met een driegangen diner bij een Humphrey’s Restaurant. 

3. Criminal City Game

Heb je de hele week al het gevoel dat je met handboeien geketend zit en wil je liever voor de verandering eens de maffiabaas ontmaskeren. Word dan dealer in de Criminal City Game met als ultiem doel de big maffiabaas van de stad te ontmaskeren. Een zinderend moord- en infiltratiespel in de stad Rotterdam.

4. Workshop Mindf*ck

Je bent papa en je vindt dat er nog niet genoeg gef*ckt wordt met je mind, dan moet je eens kijken naar deze workshop. Wellicht steek je er nog wat van op en kun je de onverklaarbare trucs op je kinderen toepassen. Ook komt het psychologische aspect aan bod: framing, lichaamstaal, leiding nemen en presentatie. Is dat niet gewoon papa zijn?