Buurt-Ikea-Papadag

Ikea roept in een nieuw reclamespotje ouders op om in plaats van de kinderen naar de kinderopvang te brengen een buurtpapadag in te stellen, zodat de hele buurt zijn kids kan droppen bij de stakker die zo dom was een dag niet naar zijn werk te gaan om voor zijn kinderen te zorgen.

Mag de papa fijn een dagje kinderdagverblijfje spelen. In het begin leek het nog zo’n goed idee een dag alleen om voor je kindje te zorgen, toen kreeg je nummer twee en werd het al wat drukker, en nu mag je fijn voor het kroost uit de de hele buurt zorgen?

In het spotje ziet het er allemaal fantastisch opgeruimd en gestructureerd uit, maar dat is het natuurlijk niet. Het wordt een grote bende als je een stel van dat tuig in je huis laat. Die lopen elkaar alleen maar gek te maken en aan het eind van de dag is je huis een grote puinhoop. Mag papa dat zeker allemaal gaan opruimen. Daar zit papa natuurlijk niet op te wachten.

Buurtpapadag prima, maar dan doen we dat dus wel mooi bij de Ikea in de buurt, een Buurt-Ikea-Papadag dus. De papa’s nemen alle kinderen uit de buurt mee naar de dichtsbijzijnde Ikea. Laten de kinderen los op de meubels en gaan zelf in het restaurant zitten voor een stuk of 20 gratis koffie re-fills.

Tegen de tijd dat mama ook weer uit haar werk komt verzamelen de papa’s alle kinderen tussen de restanten van de Klippans, Klingsma’s , Billy’s of een Liatorp vandaan. Als dan alle kinderen compleet zijn en weer veilig afgeleverd bij de juiste ouders lijkt me dat een geslaagde Buurt-Ikea-Papadag.

Ben benieuwd of het Ikea personeel ook zo snel de achtergelaten puinhoop krijgt opgeruimd als de superpapa uit het spotje.


Reacties

Eén reactie op “Buurt-Ikea-Papadag”

  1. Esther avatar
    Esther

    Die papa dagen van jou worden helemaal top deze herfst!